Dermalna polnila

Hiter tempo življenja, stres in drugi škodljivi dejavniki negativno vplivajo na našo kožo, ki izgublja svojo elastičnost, saj se v njej zmanjšuje vsebnost kolagena in hialuronske kisline. Z leti obraz izgublja svojo polnost, saj se mehka tkiva povesijo, kostni skelet pa postopoma resorbira. Koža postane ohlapna, obrazne gube se poglobijo. S polnili povrnemo obrazu mladostno obliko in svež videz ter poskrbimo, da bo naša koža spet napeta in sijoča.

PRIJAVI SE NA POSVET
REZULTAT

takojšen

TRAJANJE POSEGA

15-30 min

OKREVANJE

/

TRAJNOST UČINKA

6-18 mesecev, odvisno od polnila

O posegu

  • Dermalna polnila uporabljamo z namenom osvežitve in pomladitve predvsem spodnjih dveh tretjin obraza. Z njimi lahko obrazu na varen in učinkovit način povrnemo izgubljen volumen v predelu senc in lic ter na ta način neinvazivno napnemo povešeno kožo obraza. S tem omilimo znake staranja in odložimo potrebo po večjih pomlajevalnih posegih.
  • Z dermalnimi polnili lahko tudi poudarimo ali preoblikujemo obrazne strukture in poteze, ki motijo obrazno skladnost ter so za stranko lahko vzrok nizke samopodobe in samozavesti. Na ta način se lahko znebimo podočnjakov, poudarimo spodnjo čeljust ali lica, izravnamo manjšo grbico na nosu ali povečamo premajhne ustnice ali brado.
  • Uporabljamo jih tudi za izboljšanje strukture kože, kateri lahko povrnemo elastičnost, sijoč in mladosten videz.
  • Na naši kliniki je pomlajevanje obraza z dermalnimi polnili povsem personalizirano, saj ga vedno prilagodimo željam in potrebam vsake stranke. Kirurg vam bo po pregledu in opravljeni analizi obraza ter kože svetoval najustreznejši poseg.
  • Naš cilj je obrazu povrniti svežino in mladostno polnost ob ohranitvi osebnih obraznih potez in naravnega videza.
  • Uporabljamo zgolj polnila na osnovi hialuronske kisline in kalcijevega hidroksiapatita, ki sta telesu lastni snovi.
  • Poseg traja 15-30 min, učinek je viden takoj. Po posegu lahko nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi. Možen je nastanek prehodne otekline ali podplutb, ki izvenijo v 7-10 dneh.
  • Učinek polnila traja 6-18 mesecev, odvisno od vrste uporabljenega polnila in mesta aplikacije.
  • Na naši kliniki uporabljamo izključno dermalna polnila priznanih blagovnih znamk, kot so Belotero, Radiesse in Profhilo. Njihova kakovost, varnost in učinkovitost je bila preverjena v številnih medicinskih raziskavah.
  • Za dosego optimalnega estetskega rezultata lahko zdravljenje z dermalnimi polnili kombiniramo s terapijo z botulin toksinom ter ablativnimi neinvazivnimi pomlajevalnimi posegi.

IMATE VPRAŠANJE
IN NE NAJDETE
ODGOVORA?

SPOZNAJMO SE