Hibridna tehnika povečave prsi z vsadki in lastno maščobo

Vašo lastno maščobo uporabimo za dodatno oblikovanje dekolteja s čimer se izognemo vstavitvi vsadkov pod mišico in prsi naredimo še bolj naravne

PRIJAVI SE NA POSVET
REZULTAT

takojšen, po treh mesecih dokončna oblika

TRAJANJE POSEGA

2 uri, okrevanje na kliniki 6 do 12h. Domov se lahko odpravite še isti dan.

OKREVANJE

en mesec, vrnitev v službo v 1 tednu

TRAJNOST UČINKA

trajen

O posegu

Prednosti hibridnega povečanja prsi:

  • Pri hibridni tehniki povečave prsi uporabimo vašo lastno maščobo za dodatno oblikovanje dekolteja.
  • Maščobo z liposukcijo odvzamemo iz tistih telesnih regij, kjer jo ponavadi je preveč (npr. trebuh ali stegna) ter jo nato dodamo v predel dekolteja (lipofiling).
  • Na ta način lahko odpravimo manjše asimetrije prsi, dodamo polnost dekolteju in poskrbimo, da so vaše prsi naravnega videza.
  • Z aplikacijo lastne maščobe vam tako pričaramo popoln dekolte, hkrati pa oblikujemo telesne regije, kjer se nabirajo trdovratne maščobne obloge.
  • Zaradi uporabe lastne maščobe, lahko zmanjšamo tudi velikost vsadkov in dosežemo enako košarico, kot z večjim vsadkom.
  • V primeru večjega prenosa maščobe je po posegu potrebno nositi kompresijsko oblačilo 6-8 tednov.
  • O posebnostih okrevanja po operaciji povečave prsi si lahko preberete na povečanje prsi z vsadki.

Več o posegu

Hibridno povečanje prsi je poseg, kjer s kombinacijo vsadkov in lastne maščobe v enem posegu ustvarimo še lepši izgled prsi. Pri hibridni tehniki prsi povečamo z vsadki, dodatno polnost in obliko pa dosežemo z dodatkom lastne maščobe, ki jo odvzamemo med posegom in obdelamo s posebnim postopkom (tehnologija PureGraft).

Hibridna tehnika povečanja prsi združuje odlike uporabe najnaprednejših vsadkov z moderno tehniko povečanja prsi z željo, da so prsi čim bolj naravnega videza. Pri hibridni tehniki združimo prednosti dveh posegov v enem – prsi povečamo z vsadki Motiva, dodatno obliko pa jim damo s prenosom lastne maščobe. Maščobo med posegom odvzamemo z VASER liposukcijo s predelov, kjer je moteča, in jo obdelamo s posebnim postopkom s tehnologijo PureGraft. S pripravo maščobe dosežemo bolj učinkovito in trajnejše oblikovanje dojk.

Maščobo lahko dodamo v različne predele prsi. Z dodajanjem maščobe v zgornji del prsi lahko poudarimo dekolte brez uporabe večjih vsadkov ali pa z natančnim razporejanjem maščobe izboljšamo simetrijo prsi. Hibridno tehniko pogosto uporabimo pri aktivnejših posameznicah, ki ne želijo vstavitve vsadka pod mišico, okrevanje je zato krajše in enostavnejše. Prsi, povečane s hibridno tehniko, so na otip mehke in privlačnega videza.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali sem primerna kandidatka za hibridno povečanje prsi?

Poseg je primeren za posameznice, ki imajo majhne prsi, si želijo povečanja in naraven izgled oprsja, za dekleta, ki si hkrati s povečanjem želijo tudi izboljšanje simetrije prsi ali polnost dekolteja brez uporabe večjih vsadkov. Tehnika je primerna tudi za športno aktivne posameznice, ki si ne želijo vstave vsadka pod mišico.

Ali je prsi možno povečati samo z lastno maščobo?

Samo z uporabo lastne maščobe lahko prsi povečamo največ za pol košarice, zato prsi najpogosteje povečamo z vsadki ali kombinacijo vsadkov in dodajanjem lastne maščobe.

Ali je končni rezultat trajen?

Medtem, ko je učinek povečanja prsi po povečavi s hibridno tehniko trajen, telo v prvih mesecih po posegu manjši delež presajene maščobe absorbira, obdrži se je približno 60 – 80 %. Presajene maščobne celice postanejo del naravnih tkiv prsi, in so podvržene fiziološkim telesnim spremembam, ki jih povzroči staranje, težnost, obilno hujšanje in dojenje.

IMATE VPRAŠANJE
IN NE NAJDETE
ODGOVORA?

SPOZNAJMO SE