Vaša lepota, Vaša izbira ...

Povrnemo Vam samozavest s prefinjeno estetsko kirurgijo; uporabljamo nežne najsodobnejše kirurške tehnike s hitrim okrevanjem, naravnimi rezultati ter majhnimi in komaj vidnimi brazgotinami.

NAREDITE NASLEDNJI KORAK ...
IZBERITE SVOJ TERMIN

Priljubljeni posegi

Vaše nežne, čutne in ženstvene poteze z veseljem poudarimo ali pa vam jih povrnemo. Naša izkušena in strokovna ekipa bo poskrbela, da boste zažarele v vsej svoji lepoti.

Ekipa

24 urna dosegljivost ekipe v času okrevanja, individualno oblikovan potek okrevanja, redni kontrolni pregledi in večletno sledenje.
Nevio Medved

Nevio Medved, dr. med.

specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

»Dober človek je dober zdravnik!«

Vse od osnovnošolskega spisa na temo Ko bom velik bom … sem bil odločen uresničiti svoje sanje – postati kirurg. Lahko trdim, da sem od nekdaj estet. Vedno sta me zanimali narava in umetnost, predvsem glasba. Plastična kirurgija je kirurška smer, najbližja umetnosti. Pri delu vsak dan znova izkazujem svojo kreativnost, spretnost in iznajdljivost, tudi inovativnost. Srčnost, strokovnost, zaupanje in diskretnost so vrednote, ki jih poudarjam v osebnem pristopu do svojih strank. S pacienti gradim iskreno vez in sem jim vedno na voljo. Tukaj sem zato, da zagledam Vaš nasmeh na licih in spremembo v Vašem življenju.

Strast do plastične in estetske kirurgije sem gojil že od začetka študija. Menim, da je pot do uspeha tlakovana s trudom in trdim delom, česar so me v mladosti naučili že starši. Po naravi sem perfekcionist in to je moje vodilo tudi pri vsakdanjem delu s strankami. Vesel sem, da sem del kirurške ekipe estetske klinike MedLine, saj si delimo ista načela in filozofijo ter se pri delu tudi odlično strokovno dopolnjujemo. Živimo zato, da odkrivamo lepoto in naš cilj je, da lepoto poudarimo v vsakem izmed Vas.

Jani Muha

Jani Muha, dr.med.

specialist splošne kirurgije

“Kirurg je umetnik, katerega platno ne dopušča napak.”

Mnenja strank

S prijaznimi besedami, toplim nasmehom, sproščenim pogovorom in nežnim dotikom se pri nas počutite cenjeno, spoštovano in predvsem sproščeno.

Karin

``Ob dr. Medvedu nisem nikoli dobila občutka, da popravlja moje nepopolnosti, temveč da mi pomaga izpostaviti tisto, kar mi daje občutek samozavesti in lepote. Ti občutki pri ženski lahko spremenijo marsikaj. Postane boljša.``
``Hvala dr. Medved, za vsako besedo, za vsak rez, šiv, obliž, telefonski pogovor, kontrole,... Hvala, ker ste me z enim samim srečanjem uspel v nekaj trenutkih ``prepričati`` v to, kar se sama nisem zmogla v 6 letih! Hvala, da ste mi omogočili vrhunsko ``mami postavo``, ki mi jo zavidajo vse moje kolegice!``

Nina

Barbara

``En velik, velik HVALA za Vaš čas, pogovor in za vse dvome, ki so izginili, od dneva po srečanju z Vami. Vaša prijaznost, lepa beseda, sta v meni dvignila zaupanje na popolnoma drug nivo.``
``Hvala za zelo prijazen sprejem, za čas in pogovor, ki mi ga je namenil dr. Medved in enkratno pozitivno ekipo, ki so me tako lepo sprejeli. Naj se vam iz srca zahvalim in vam povem da ste mi vrnili voljo in energijo. Takega trebuscka nisem nikoli imela, mogoče kot najstnica. Po operaciji pa se ponovno počutim privlačno in polna energije. Od veselja sem se zjokala.``

Alenka

Zakaj nam zaupate?

Napredne rešitve za nadpovprečne rezultate

Ultrazvok

Spremljanje vsadkov

Crisalix

3D projekcija

Arbrea

Virtualna resničnost

vaser liposukcija

Vaser

Liposukcija

Renuvion

Odpravite gube

Vas zanima več?

Le po pogovoru in z razumevanjem bomo lahko zagotovili prave informacije, ki jih potrebujete za odločitev o vrsti in obsegu posega.

Lokacije

Ljubljana MEDLINE @ MC Mirje

(III. nadstropje)

Finžgarjeva 4

1000 Ljubljana

Slovenija

Nova Gorica MEDLINE @ D. Demšar

(I. nadstropje)

Bevkov trg 6

5000 Nova Gorica

Slovenija

Portorož MEDLINE @ MC Portorož

(Atrij Grand Hotela Metropol)

Obala 77

6320 Portorož

Slovenija

Zagreb MEDLINE @ OPTOTIM

Bogovićeva 1

10 000 Zagreb

Hrvaška

Kontakt

Medline estetika+386 (0)31 858 905info@medline.si