Hibridno povečanje prsi

Hibridno povečanje prsi je poseg, kjer s kombinacijo vsadkov in lastne maščobe v enem posegu ustvarimo še lepši izgled prsi. Pri hibridni tehniki prsi povečamo z vsadki, dodatno polnost in obliko pa dosežemo z dodatkom lastne maščobe, ki jo odvzamemo med posegom in obdelamo s posebnim postopkom (tehnologija PureGraft).

Hibridna tehnika povečanja prsi združuje odlike uporabe najnaprednejših vsadkov z moderno tehniko povečanja prsi z željo, da so prsi čim bolj naravnega videza. Pri hibridni tehniki združimo prednosti dveh posegov v enem – prsi povečamo z vsadki Motiva, dodatno obliko pa jim damo s prenosom lastne maščobe. Maščobo med posegom odvzamemo z VASER liposukcijo s predelov, kjer je moteča, in jo obdelamo s posebnim postopkom s tehnologijo PureGraft. S pripravo maščobe dosežemo bolj učinkovito in trajnejše oblikovanje dojk.

Maščobo lahko dodamo v različne predele prsi. Z dodajanjem maščobe v zgornji del prsi lahko poudarimo dekolte brez uporabe večjih vsadkov ali pa z natančnim razporejanjem maščobe izboljšamo simetrijo prsi. Hibridno tehniko pogosto uporabimo pri aktivnejših posameznicah, ki ne želijo vstavitve vsadka pod mišico, okrevanje je zato krajše in enostavnejše. Prsi, povečane s hibridno tehniko, so na otip mehke in privlačnega videza.